Muratpaşa'nın rakibi belli oldu
Muratpaşa Belediyesi Bayan Hentbol takımı, çeyrek finalde Ukrayna'nın Spartak Kiev takımıyla eşleşti.
Challenge Kupası'ndaki temsilcimiz Muratpaşa Belediyesi Bayan Hentbol takımı, çeyrek finalde Ukrayna'nın Spartak Kiev takımıyla eşleşti.
Avrupa Hentbol Federasyonu'nun Avusturya'nın Başkenti Viyana'daki merkezinde bugün (Salı) yapılan kura çekiminde Muratpaşa Belediyesi Bayan Hentbol takımı, Ukrayna'nın Spartak Kiev takımıyla eşleşti.
Ülkemizi Challenge Kupası'nda temsil eden Muratpaşa Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, kupaya son 16 turunda katılmış, Portekiz'in Juvelis takımını her iki maçta yenerek, çeyrek finale yükselmişti.
Muratpaşa Belediyesi'nin çeyrek finaldeki rakibi Spartak Kiev de kupaya son 16 turunda katıldı ve İsviçre'nin Yellow Winterthur takımını iki maçta da yenerek eledi.
Spartak Kiev, Avrupa kupalarında birçok kez çeyrek final ve yarı final oynamış, deneyimli bir takım. Ukrayna temsilcisi 2002-2003 sezonunda Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda finale yükselme başarısı göstermişti. Finalde Fransa'nın E.S.B.F. Besancon takımını ilk maçta 30-27 yenmiş, rövanşta 20-15 yenilmiş ve gol farkıyla kupayı kaybetmişti.
Muratpaşa Belediyesi ile Spartak Kiev arasında ilk maç 12 ya da 13 Mart'ta Antalya'da oynanacak. Rövanş karşılaşması ise 19 ya da 20 Mart'ta Kiev'de yapılacak