Muratpaşa'da hazırlıklar sürüyor
Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol takımı, rövanş maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Challange Kupası yarı finali ilk maçında Hollanda ekibi Handbal Academie'yi deplasmanda 33-32 mağlup ederek avantaj elde eden Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol takımı, rövanş maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda 16 Nisan Cumartesi günü oynanacak rövanş maçı için hazırlıklarını sürdüren bayan hentbolcuların çalışmalarını Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen de izledi. Antrenman sonrası sporcularla bir araya gelerek bir süre sohbet eden Evcilmen, turu ve kupayı isteyen tarafın kendileri olduğunu belirtti. Evcilmen, önceki turlarda gösterilen başarıyı yarı final rövanş maçında da beklediğini bildirerek, ''Bu güne kadar elde edilmemiş bir başarıya imza attılar. Hentbolu başta Muratpaşa olmak üzere Antalya'da sevdirmeyi başardılar. Türkiye'de hentbol konuşulmaya başlandı'' dedi.
Evcilmen, hedeflerin yakalanabilmesi için çok büyük engellerin olmadığına inandıklarını belirterek, bayan hentbol takımının başarısının kendilerinin göğsünü kabarttığını ve yüzlerin güldürdüğünü söyledi. Rakiplerini Hollanda'da 1 sayı farkla yendiklerini, 16 Nisanda da rövanş karşılaşmasının oynanacağını hatırlatan Evcilmen, ''Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşmaya tüm sporseverleri takımımızı desteklemeye ve final heyecanını birlikte yaşamaya davet ediyorum'' diye konuştu.