Mourinho fark yemekten korkuyor!
R.Madrid'in eski antrenörlerinden Angel Cappa, Mourinho'nun Barça'dan fark yememek için sahaya defansif bir anlayışla çıktığını söyle
1994-1995 sezonunda La Liga şampiyonu olan Real Madrid'de Jorge Valdano'nun yardımcılığını yapan ve şu an Arjantin takımlarından Gimnasia'yı çalıştıran Angel Cappa, Jose Mourinho'nun Kral Kupası Finalinde ikinci bir 5-0 vakası yaşamaktan korktuğunu iddia etti.
Goal.com'a özel açıklamalarda bulunan Cappa, Real Madrid taraftarı olmasına rağmen Barcelona'nın kazanmasını istediğini söylerken, "Elbette Barça'nın kazanmasını isterim. Tarihin gördüğü en iyi takımlardan birinin kaybetmesini niye isteyeyim ki? Ben her zaman en iyi takımın kazanmasını istemişimdir." şeklinde konuştu.
Jose Mourinho'nun, ligde oynanan son karşılaşmaya 7 savunma yönlü oyuncusuyla çıkmasının korkudan olduğunu belirten Cappa, "Real Madrid, Camp Nou'da Barcelona'nın dengiymiş gibi oynamaya çalıştı ve sonunda fark yedi. Ligde oynanan maçta, 8 puanlık farkın da etkisiyle tekrar aşağılanmak istemediler. Bir nevi bunu başardılar da." dedi.
Arjantin'de futbolu seven herkesin Barcelona'ya hayranlık duyduğunu söyleyen Angel Cappa, Jose Mourinho'nun kupa finalinde de aynı defansif anlayışı sahaya süreceğini ifade etti.