Moratti transfer iddiaları için ne dedi

Inter Başkanı Massimo Moratti, İspanyol medyasında çıkan haberlerin henüz kesinlik kazanmadığını açıkladı.

Goal.com sitesinin haberine göre Inter, Barcelona kulübünün Zlatan Ibrahimovic’i 40 milyon+Samuel Eto’o karşılığında transfer ettiği haberlerini yalanladı.

Katalan ekibiyle bir görüşme yaptıklarını doğrulayan Inter başkanı Massimo Moratti, İspanyol basınında transferin bittiğini yönelik çıkan haberlerin ise gerçeği yansıtmadığını söyledi.
 
Barça ve Inter yöneticileri bir araya gelmiş ve iki golcü oyuncunun takası hakkında bir görüşme yapmışlardı. Barcelona da Ibrahimovic için, Eto’o ve 40 milyon avro teklifi yapmıştı.

İtalyan basınına konuşan Moratti ise duruma açıklık getirerek, “Eto’o ile Ibrahimovic aynı değerde değil. Ancak bize önemli bir para önerdiler. Şu an için görüşmelerimiz sürüyor. Bu transferde oyuncuların isteği önemli” diye konuştu..

Günün Önemli Haberleri