Miroslav Stoch'un<font color='#FF0000'> geleceği belli oldu</font>
Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon yeterince forma şansı bulamayan Miroslav Stoch'un geleceği netlik kazandı.
Akşam'ın haberine göre; Stoch'un menajeri Milan Lednicky'nin bağlı bulunduğu Football Service Agency şirketinin yetkilisi Slovak futbolcunun geleceği hakkında konuştu.
Şirket yetkilisi Stoch için herhangi bir Rus kulübü ile görüşmeleri olmadığını ve 23 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe'nin sözleşmeli futbolcusu olduğunu belirtirken;
"Miroslav Stoch'un Fenerbahçe'de devam eden bir kontratı var. Stoch 2015/16 sezonu bitimine kadar Fenerbahçe'de futbol oynamaya devam etmek istiyor. Basında lanse edildiği gibi Rusya'ya transfer olacağı şeklindeki haberlerin hepsi asılsız. Rusya ya da başka bir ülkeden hiçbir takımla görüşmemiz yoktur" şeklinde konuştu.
Fenerbahçe'ye Haziran 2010'da Chelsea'den transfer olan genç futbolcu için 5.5 milyon euro bonservis bedeli ödenmişti. Slovak futbolcunun sarı lacivertli kulüpten aldığı yıllık garanti ücret ise 1 milyon 750 bin Euro.