Milli Gazete o güreşçileri sansürledi

'İki resim iki rezalet' başlığıyla manşetine taşıyan Milli Gazete, fotoğrafa ilginç bir de sansür uyguladı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine damga vuran kare Samsun'dan geldi. Kadın-erkek güreşi bugünkü gazetelerde de geniş yer buldu.
 
 

"İKİ RESİM İKİ REZALET"

Erkek sporcuyla güreş tutup künde atan 21 yaşındaki Nurcan Kılıç "Kadın güreşçi gelmeyince tek kaldım. Protokolün önünde mahcup duruma düşmemek için erkekle güreş tuttum" dedi.

Ancak Valilik tarafından inceleme başlatılan güreşle ilgili en çarpıcı haber, Milli Gazete'den geldi.

Kadın-Erkek Güreşi haberini,  'İki resim iki rezalet' başlığıyla manşetine taşıyan Milli Gazete, fotoğrafa ilginç bir de sansür uyguladı.

FOTOĞRAFI MOZAİKLEDİLER

Gazete erkek güreşçi ile güreş tutan Ondokuz Mayıs Üniversitesi beden eğitimi 2. sınıf öğrencisi Nurcan Kılıç'ın fotoğrafını mozaikleyerek sansürledi.

Genç güreşçinin kollarını, bacaklarını ve erkek güreşçinin bir koluyla bir bacağını da mozaikleyerek sansürleyen Milli Gazete yazı işleri ilginç bir photoshop uygulamasına da imza atmış oldu.

İŞTE O KARE VE MİLLİ GAZETEDEKİ HALİ


Günün Önemli Haberleri