Milan Farfan'a kancayı taktı!
Schalke 04'ün başarılı kanat oyuncusu Jefferson Farfan'ın menajerinin Milan'ın kulüp binasında görüldüğü ileri sürüldü.
Perulu oyuncu Milano yolunda... La Gazzetta dello Sport'da yer alan haberde Milan'ın bir süredir Farfan'ı yakından takip ettiği ve İtalyan kulübü yöneticilerinin bugün de oyuncunun menajeri Giacomo Petralito ile görüştüğü belirtildi.
2008 yılında PSV'den Schalke'ye transfer olan ve burada sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken 26 yaşındaki yıldız futbolcu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda Serie A'da forma giymek istediğini söylemişti.
Kulübüyle olan sözleşmesi 2012 yılında sona erecek olan ve sözleşmesini halen yenilemeyen Farfan için Milan'ın uygun bir bonservis bedeliyle renklerine katabileceği konuşuluyor