Mevlüt Erdinç'ten Türkiye'ye kötü haber
Futbol hayatına Fransa'nın St.Etienne kulübünde devam eden Mevlüt Erdinç'ten eleme maçları öncesi Türk Milli Takımı'na kötü haber geldi.
St. Etienne forması giyen Mevlüt Erdinç, Marsilya ile oynanan maçta sakatlandı. Milli oyuncunun en az üç hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.
Sezona iki maçta 3 gol atarak başladıktan sonra 9 maçtır gol atamayan Mevlüt Erdinç, 2-1 kaybettikleri Marsilya maçında arka adalesinden sakatlandı.
Sezona iki maçta 3 gol atarak başladıktan sonra 9 maçtır gol atamayan Mevlüt Erdinç, 2-1 kaybettikleri Marsilya maçında arka adalesinden sakatlandı.
41. dakikada sakatlanan Mevlüt devre arasına kadar oyuna devam etse de ikinci yarıda yerini Fabien Lemoine'a bırakmak zorunda kaldı. Fransız basınında yer alan haberlere göre Mevlüt en az üç hafta sahalardan uzak kalacak.
27 yaşındaki forvetin, A milli takımın 10 ve 13 Ekim tarihlerinde Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile oynayacağı Euro 2016 grup elemeleri karşılaşmalarında forma giymesi zor gözüküyor.