Mesut Bakkal tehlikenin farkında

İstanbul Büyükşehir Belediyesi hazırlıklarına başlayan Karabükspor'da teknik direktör Mesut Bakkal önemli açıklamalarda bulundu.

Hafta sonu İstanbul'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile zorlu bir final maçı oynayacak olan Kardemir Karabükspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Geçtiğimiz hafta oynadıkları ve 3-1 kazandıkları Kayserispor maçından sonra az da olsa nefes aldıklarını söyleyen Kardemir Karabükspor teknik direktörü Mesut Bakkal, şunları söyledi;

"Karşılaşma sonunda söylemiştim artık bir cenderenin içine girdik. Bu cenderenin içinden bu maçtaki mücadelemizle, özveriyle, bu yürekle çıkabiliriz. Başka türlü çıkamayız. Haftalardır ihtiyacımız olan bir galibiyet aldık. Kayserispor maçı için bizim yükseliş trendimizin başlangıç maçı olacak demiştik ve bu maçtan da 3-1 gibi net bir skorla ayrıldığımız için mutluyuz. Kazanamamanın vermiş olduğu strese rağmen takımımın sahada göstermiş olduğu performans ve kazanma arzusundan çok memnunum. Kendi stadımızda, taraftarımıza özlediği galibiyet sevincini yaşatan futbolcularımı kutluyorum. İstanbul B.B iyi kadrosu olan ve bulunduğu yeri hak etmeyen bir takım. Puan tablosuna baktığımızda da bizim için final gibi bir maç. Aynı performans ve kazanma arzusu ile İstanbul'dan da puan ya da puanlarla döneceğimizi düşünüyorum."

Mesut Bakkal, Karabük'un ve Kardemir'in kuruluşunun 76 yılını kutladı.

Günün Önemli Haberleri