Mehmet şaka yaptı Uğur gol attı

Beşiktaş formasıyla ilk golünü Karabükspor'a atan Uğur Boral ile oyuna sonradan giren Mehmet Akyüz, aralarındaki diyaloğu yorumladı..

Mehmet Akyüz'ün "Yarın gol at dişimi kıracağım" diye takıldığı Uğur Boral, konuyla ilgili "Biz büyüğüz, bize affetmek düşer" ifadesini kullanırken; attığı golü yorumladı. 
 
Uğur, "Topu Veli'den aldıktan sonra Olcay'ı gördüm ancak Uğur ona yaklaştı. Arayı açık gördüm patlayıcı hıza sahip bir oyuncu olduğumdan topu dürtüp geçtim içeri. Topu çekip sağ ayakla şut atma düşüncem vardı. Aynen oldu. Allah da yardım etti. Benim için sevindirici. Bu gol ekstra oldu benim için, hatta çok ekstra oldu"

Uğur Boral'a söylediği sözle ilgili "İdmanda frikik çalışıyorduk şakasına dedim, gerçek oldu. Uğur ağabey istesin her şeyi yaparım" diye konuşan Mehmet Akyüz, maç için ise "Özellikle ilk yarı çok iyi yop oynadık. Sonuç oradan geldi. İlk galibiyetimizi aldığımız için çok mutluyuz. İnşallah seriye devam ederiz" dedi.

Günün Önemli Haberleri