M.Ali Aydınlar'dan sitemkar sözler

219 günlük başkanlık döneminin bir değerlendirmesini yapan M.Ali Aydınlar, sitemkar sözler söyledi.

219 günlük başkanlık döneminin bir değerlendirmesini yapan Aydınlar, "Zor şartlar altında hizmet verdik. Türk futbolunun ayakta kalması için çaba harcadık. Yaptıklarımız gözardı edildi" dedi.
 
 
29 Haziran'da büyük umutlarla başkan seçildiği TFF'deki koltuğunda 219 gün kalan Mehmet Ali Aydınlar, veda yemeğinde sitem etti; ''Başarılı işler yaptık ama değerimizi anlamadılar!''

TFF yönetiminde yer alan 18 arkadaşı ile Baltalimanı'ndaki Angel Blue adlı restaurantta bir araya gelen Aydınlar, 219 günün değerlendirmesini yaptı: ''Taviz vermeden Türk futbolunun ayakta kalması için çaba gösterdik. Fakat benim ve yönetimimizin kıymeti bilinmedi.''  

Yemekte duygusal bir konuşma yapan Aydınlar, şunları söyledi:

Şeffaf bir yönetim anlayışımız vardı

 "Bu sıra süreçte başarılı işler yaptığımıza inanıyorum. Beni en çok mutlu eden, toplantılarımızda konuştuklarımızın dışarı sızmaması. Bu konuda çok hassas davrandık. Ben de zaman zaman önemli konuları gizlilik nedeniyle birkaç arkadaşımla paylaştım. Hepinize Futbol Federasyonu'nun başarısı için gösterilen çabadan dolayı teşekkür ederim. 'Futbol Federasyonu tek adamla yönetiliyor' diyerek hakkımızda dedikodu çıkardılar. Son derece şeffaf bir yönetimimiz vardı. Görevden ayrıldık ama Türk futbolu için hizmete hazırız."

Aydınlar'ın istifası sonrası TFF Başkanlığı'nı vekaleten yürüten Hüsnü Güreli de yemekte istifa edenlerin yanı sıra pazartesi günkü genel kurulda görevi devredecek olan Aydınlar, Lutfi Arıboğan, Erhan Kamışlı, Mehmet Baykan, Göksel Gümüşdağ, Arif Koşar, Erdal Atalay, Cüneyt Tanman, Yunus Egemenoğlu'na teşekkür etti.

Günün Önemli Haberleri