Malatyaspor büyük sevinç yaşıyor

Malatyaspor, İstanbulspor'u deplasmanda 2-0 yenmenin sevincini yaşıyor.

3. Lig 1. Grup ekiplerinden Malatyaspor, İstanbulspor'u deplasmanda 2-0 yenmenin sevincini yaşıyor. Teknik sorumlu Mehmet Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun ilk galibiyetini almanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Deplasmanda İstanbulspor gibi bir takımı yenmelerinin kendileri için önemli olduğunu dile getiren Kaplan, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Zorlu geçen bir maç oynadıklarını ve futbolcularının iyi bir mücadele örneği sergilediğini anlatan Kaplan, ''Takımda inanılmaz bir birlik ve beraberlik vardı'' dedi.

Kaplan, şunları kaydetti:

''İstanbulspor'un rakibimiz olması bizim için önemliydi. Bu maçtan galip gelerek rakiplerimizle aramızdaki puan farkını açmamız gerektiğinin bilincindeydik. Maça çok iyi hazırlanmıştık. Bir hafta öncesinde sahamızda Kırşehirspor'a mağlup olmuştuk ve bunun bir tesadüf olduğunu kanıtlamak istedik. Çocuklar çok iyi bir mücadele örneği sergiledi. Rakip takımda oldukça güçlüydü. Zorlu geçen bir karşılaşma olmasına rağmen gülen taraf biz olduk. Galibiyetimiz tüm Malatyalılara armağan olsun.''

Ligin dibinde olduklarını, bundan sonra oynayacakları her maçın kendileri için final niteliği taşıdığına işaret eden Kaplan, yönetim boşluğundan dolayı takımda sıkıntıların had safhada olduğunu bildirdi.

Kaplan, 27 Kasım'da yapılacak kongreye tüm Malatyalıların duyarlı olması gerektiğini ifade ederek, ''Halkımız bu çocuklara duyarsız kalmasın. Bunlar Malatya'nın çocukları. Bu konuda çocuklarımız maddi manevi destek bekliyor'' diye konuştu.

Öte yandan, Kaplan, Mert ve Ahmet Çetinkaya'nın cezalı olduğunu, sakat olan kaleci Önder'in ise tedavisinin devam ettiğini sözlerine ekledi.

Günün Önemli Haberleri