Makukula Sami Yen'de boş geçmiyor!

Ariza Makukula, Süper Lig'de deplasmanda çıktığı iki Galatasaray maçında da gol attı.

Galatasaray karşısında Manisapor'un ilk golünü atan Ariza Makukula, Süper Lig'de son 2 sezonda iki farklı takım formasıyla (Kayserispor ve Manisaspor) Galatasaray'a Ali Sami Yen Stadı'nda gol attı.

Geçen sezon Kayserispor'un Galatasaray'a deplasmanda 4-1 yenildiği maçta Kayserispor'un tek golünü atan Makukula, o maçta kendi kalesine de 1 gol atmıştı. Makukula, bu sezon da Manisaspor formasıyla Galatasaray'a deplasmanda gol atarak, Galatasaray'a karşı çıktığı 2 deplasman maçında da gol kaydetmiş oldu.

MANİSASPOR BERABERE KALMAYAN TEK TAKIM
Süper Lig'de bu sezon oynadığı ilk 12 maçta 5 galibiyet, 7 yenilgi alan Manisaspor hiç berabere kalmadı ve ilk 12 haftada berabere kalmayan tek takım oldu.

Galatasaray ise bu sezon Süper Lig'de oynadığı 12 maçta sadece 1 kez (Fenerbahçe maçı) beraberlik yaşadı. Galatasaray Süper Lig'de en az berabere kalan 3 takım (Manisaspor 0 beraberlik, Galatasaray ve B.Belediyespor 1 beraberlik) arasında yer alıyor.

İLK KEZ 12. HAFTADA GALİP GELDİLER!
Süper Lig'deki 5.sezonunu yaşayan Manisaspor, 12.haftada oynadığı maçlarda ilk kez bu sezon galip geldi.

Süper Lig'deki ilk sezonunda 2005-06 sezonunun 12.haftasında evinde Ç.Rizespor ile 1-1 berabere kalan Manisaspor, 2006-07 sezonunun 12.haftasında ise Bursaspor'a deplasmanda 4-0 yenilmiş, 2007-08 sezonunun 12.haftasında yine Bursaspor ile bu kez evinde 1-1 berabere kalmış ve geçen sezonun 12.haftasında sahasında Gaziantepspor'a 3-0 mağlup olmuştu. Manisaspor, bu sezonun 12.haftasında ise deplasmanda Galatasaray'ı 2-0 yenmeyi başardı.

Günün Önemli Haberleri