Lyon’un Lisandro Lopez ısrarı

Lyon’un Porto’da forma giyen Lisandro Lopez ve Aly Cissokho’yu kadrosuna katmak için, girişimlerine devam edeceği belirtildi.

Lyon yöneticisi Olivier Blanc, kulüp başkanı Jean-Michel Aulas’ın, Perşembe günü Lopez ve Cissokho transferleri için Portolu yöneticilerle görüşmek için Portekiz’e gittiğini ifade etti.

 

Lyon’un Karim Benzema transferinden elde ettiği gelirle Lisandro Lopez’i renklerine katmak istediği biliniyor.

Diğer yandan Milan’ın sağlık kontrollerinde çıkan pürüzler nedeniyle transferinden vazgeçtiği genç savunma oyuncusu için de Portlo yöneticilerle görüşüldüğü belirtiliyor.

Ucuzcu Lyon

Lyon’un Lisandro Lopez için 20 milyon avroyu gözden çıkardığı ifade edilirken, Cissokho için 6 milyon avroluk düşük bir teklif yaptığı öne sürüldü. Porto’nın genç oyuncusu için verilen teklifi az bulduğu söyleniyor.

Günün Önemli Haberleri