Luis Nani Braga'ya bileniyor!

Son dönemde tartışmalara neden olan Luis Nani, gözünü Braga sınavına dikti..

Braga sınavını çok fazla önemseyen ve ilk 11'de sahaya çıkacak olan Nani, “Bu maç benim var olduğumu kanıtlama maçım. Mental olarak tamamen bu karşılaşmaya hazırlandım. Kendimi çok iyi hissediyorum” dedi.

Sezon başında büyük umutlarla transfer olduğu Fenerbahçe’de henüz beklenen patlamayı yapamayan ve son olarak Akhisar Belediyespor ile deplasmanda oynanan karşılaşmanın kadrosuna alınmaması tartışmalara neden olan Luis Nani, gözünü Braga sınavına dikti..

Hürriyet'in haberine göre; Yıldız futbolcu, Portekiz ekibine karşı yarın yapılacak maçı adeta iple çekiyor... Portekizli yıldızın, zorlu deplasmanda forma giymemesinin nedeni de ortaya çıktı... Nani, Akhisar Belediye maçında ağrıları nedeniyle forma giymemişti.

PEREIRA'NIN GÖZÜ ONDA

UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki Braga maçını çok fazla önemseyen Nani, sonucu merakla beklenen karşılaşmaya özel olarak hazırlandığını belirtti. Tecrübeli oyuncu, takım arkadaşlarına “Bu maç benim var olduğumu kanıtlama maçım. Braga karşılaşmasında her şeyimi ortaya koyacağım. Herkesin, Nani’nin var olduğunu görmesini istiyorum. Mental olarak tamamen bu sınava hazırlandım. Şu an kendimi çok iyi hissediyorum” dedi.

F.Bahçe Teknik Direktörü Pereira da gözünü yarınki maç öncesi Nani’ye çevirdi.

Fenerbahçe Braga maçı 10 Mart 2016 kanal bilgisi

10 GOLÜ 7 ASİSTİ VAR

Portekizli teknik adam Beşiktaş derbisi ve Akhisar Belediye maçında fiziksel anlamda çok yorulan ve yıpranan Volkan Şen ya da Alper ikilisinden birini kulübeye çekerek Nani’ye ilk 11’de şans verecek.

İdmanlarda son derece iyi bir görüntü çizen Nani’nin, mutlaka forma giymek istediğini Pereira’ya söylediği de öğrenildi. Portekizli yıldız bu yıl resmi maçlarda 10 gol ve 7 asistlik bir performansa imza atmıştı.

Van Persie ve Fernandao’dan sonra takımın en skorer ismi olan Nani, Braga maçında Fenerbahçe’nin önemli kozu olacak.

Günün Önemli Haberleri