Lucescu Galatasaray'ı yokuşa sürdü

Galatasaray yönetimi, teknik direktörlük için Mircea Lucescu’nun kapısını çaldı, ancak alınan yanıt pek hoş olmadı..

UEFA’dan aldığı bir yıllık men cezasını çekmek için Avrupa kupalarına katılma vizesi almaya çalışan G.Saray, bir yandan da gelecek sezonun planlanını yapmaya çalışıyor.

Takımın başına hem başarılı bir kariyere sahip, hem de kulübü ekonomik olarak zorlamayacak bir teknik direktör getirmeyi planlayan Özbek yönetimi, geçtiğimiz günlerde Mircea Lucescu’nun kapısını çalmıştı.

Ancak Cimbom’u çalıştırdığı dönemde UEFA Süper Kupası’nın yanı sıra, 1 de lig şampiyonluğu kazanan başarılı hocanın dönüş için koştuğu şart yöneticileri şoka uğrattı.

Dursun Özbek Lucien Favre için bastırıyor

Oğlu Razvan’ı Galatasaray’a teknik direktör yapmak isteyen Rumen hoca yönetime yaptığı teklifte, kendisinin de bu şartla sarı kırmızılı takıma dönerek sportif direktör olabileceğini söyledi. 

Lucescu’nun bu şartı sıcak karşılanmazken yöneticiler aralarında yaptıkları durum değerlendirmesinde, ‘Böyle bir şeyi kabul edersek, taraftarın tepkisini çekeriz’ diyerek Lucescu’dan umudu kesti.

Ukrayna’da yaşanan olaylar nedeniyle bu ülkede kalmaya sıcak bakmayan Lucescu’nun hangi takıma gideceği ise merak konusu..

Günün Önemli Haberleri