Konyaspor'da hoca arayışları başladı

Uğur Tütüneker ile yollarını ayıran Torku Konyaspor'da teknik direktör arayışı başladı

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, yeni teknik direktör için görüşmelere başladıklarını belirterek, "En geç pazartesi bu sorunu çözmek istiyoruz" dedi.

Öten yaptığı açıklamada, Uğur Tütüneker'in istifasının ardından vakit kaybetmeden çalışmalara başladıklarını belirtti.

Kardemir Karabükspor maçının bitiminde gece geç saatlerde yönetimkurulunun toplandığını ve durum değerlendirmesi yaptıklarını vurgulayan Öten, "Yeni bir hocayla yeni bir başlangıç yapmak zorundayız. Bugünyönetim tekrar toplanacak ve teknik direktör konusunda alternatiflerideğerlendirecek. Yeni teknik direktör için görüşmelere başlandı. En geçpazartesi bu sorunu çözmek istiyoruz. Yerli ve tecrübeli bir ismi takımınbaşına getirmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

Öten, takımın pazartesi gününe kadar izinli olduğunu, kulübün menfaatine olacak teknik direktörü belirleyip bir an önce Kayserispor maçı hazırlıklarına başlayacaklarını dile getirdi.

Günün Önemli Haberleri