Kocaman'dan Uluç'a sert tepki

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, BATE Borisov maçı sonrası kendisiyle ilgili sözleri hatırlatan gazeteciye çok ağır karşılık verdi.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde BATE Borisov ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından Neman Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Aykut Kocaman, soruların bitmesinin ardından bir gazetede hakkında yapılan yoruma oldukça sert tepki gösterdi.

İŞTE AYKUT KOCAMAN'IN AÇIKLAMALARI-İZLE
 
Özel bir açıklama yapma gereği duyduğunu belirten Kocaman, bu açıklamaların Belaruslu gazetecileri ilgilendirmediğini ve tercüme edilmemesini istedi. Gergin olduğu görülen Kocaman, basın toplantısına gelmeden önce gördüğü bir haber ile ilgili olarak "İçimdekileri söylemek zorundayım. İçimden geçen her şeyi söylemek istemiyorum ama birkaç şeyi söyleyeceğim" diye konuştu.

Hıncal Uluç'un kendisiyle ilgili 'bip' yorumunun hatırlatılması üzerine öfkelenen Aykut Kocaman; "Hıncal Uluç’un benimle ilgili yorumu ‘bip’miş. Bip iyi mi kötü mü bilmiyorum. Kötüyse sahibine iade ediyorum. Ustalar böyleyse böyle ustalığa “bip” o zaman." dedi.  
 
Türkiye'de Hıncal Uluç'un gazetecilere önderlik yaptığını ve seviyenin düşük olduğuna dikkat çeken Kocaman; "Türkiye’nin seviyesi bu yazıklar olsun. Bunlar insanlara önderlik yapıyor. Antrenörlük hikaye olabilir ama seviye maalesef bu... Allah müstahakını versin onların. Kötü sözü sahibine iade ediyorum" dedi ve "Lanet olsun" diyerek masadan kalktı.

Fenerbahçe, BATE Borisov'la UEFA'nın 1 maçlık cezası nedeniyle seyircinin olmayacağı maçta Şükrü Saraçoğlu'nda 21 Şubat Perşembe akşamı rövanş karşılaşması için oynayacak.

Günün Önemli Haberleri