Kocaeli'de başkanlığa sürpriz aday
Bir zamanların fırtına ekibi Kocaelispor'u düştüğü sıkınıtlardan kurtarmak başkanlığa sürpriz bir isim talip oldu...
Tarihinin en kötü günlerini yaşayan Kocaelispor’a Başkan olmak ateşten gömlek giymekle eş değer tutuluyor. Bugün kongre kararı alan Kocaelispor’a sürpriz bir ismin başkan olmak istediği ortaya çıktı.
www.gercekkocaeli.com.tr in haberine göre;Küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalan Kocaelispor`a kimse sahip çıkmıyor. Kulüp kaderine terk edilmiş durumda.
Kongre kararının alınmasıyla birlikte, Kocaelispor Başkanlığı'na Bizim Kocaeli Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni ve sahibi Güngör Arslan`ın talip olduğu öğrenildi.
Güngör Arslan'ın kentin önde gelen isimlerini aradığı ve nabız yokladığı konuşuluyor.
Arslan'ın, bazı yerel gazetelerin üst düzey yöneticileri ile Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu telefonla arayıp, Kocaelispor'a başkan olmayı düşündüğü yönünde fikir danıştığı dilden dile dolaşıyor.
Güngör Arslan gibi Kocaeli ve Kocaelispor sevdalısı popüler bir ismin başkan olmak istemesi kentte heyecan yarattı.