Kewell İngiltere'ye mi dönüyor?

Galatasaray'ın unutulmaz oyuncularından Kewell, gelecek sezonda futbol oynamaya İngiltere'de devam edebilir.

İngiltere 1. Lig ekiplerinden Swindon Town Başkanı Jeremy Wray, Harry Kewell ile ilgilendikleri yönünde çıkan söylentilere cevap verdi.

2011-2012 sezonunu Melbourne Victory'de oynayarak geçiren Kewell'ın Ada'ya geri dönmesi gündeme geldi. Tecrübeli oyuncuyla ilgilendikleri yönünde çıkan haberleri yanıtlayan Swindon Başkanı Jeremy Wray Wiltshire Gazette & Herald on Monday'e yaptığı açıklamada, "Basında çıkan dedikoduları ben de duydum. Ama bunlar gerçeği yansıtmıyor." diye konuştu.

İngiltere'ye döneceği dedikoduları Ada ve Avusturalya basınında sıkça konuşulan Kewell'ın adı geçtiğimiz günlerde Blackburn Rovers ve Middlesbrough gibi takımlarla da anılmıştı.

2008 ve 2011 yılları arasında Galatasaray forması giyen Harry Kewell, oynadığı 61 lig maçında 23 kez fileleri havalandırmayı başardı.

Günün Önemli Haberleri