Kayserispor'da moraller yerinde

Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, 4-1 kazandıkları Elazığspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Ortaköylüoğlu yaptığı açıklamada, ligde 2 haftalık mağlubiyetin ardından galip gelerek kötü gidişe "dur" dediklerini belirtti.

Galibiyeti ligin üst sıralarına yükselme adına önemsediklerini vurgulayan Ortaköylüoğlu, şunları kaydetti:

"Takımımız, Sanica Boru Elazığspor karşısında çok iyi bir mücadele ortaya koydu. Haklı ve anlamlı bir galibiyet aldık. Bu bakımdan bütün futbolcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyoruz. Oyuncularımız gerek maçın başında gerekse 10 kişi kaldığımız bölümlerde sahada yapması gereken her şeyi yerine getirdi. Dayanışma içerisinde çok iyi bir futbol ortaya koydular. Bunun sonucunda çok net bir galibiyet elde ettik. Sanica Boru Elazığspor galibiyeti ilerleyen haftalara daha umutla bakmamızı sağlayacak. Bundan dolayı çok mutluyuz."

Taraftarlara da desteklerinden dolayı teşekkür eden Ortaköylüoğlu, "Taraftarımız 90 dakika boyunca futbolcularımıza çok iyi destek verdi. Galibiyeti almamızda itici güç oldular. Onlardan desteklerini kalan haftalarda da artırarak sürdürmelerini istiyoruz'' diye konuştu.

Günün Önemli Haberleri