Kayserispor izne çıktı

Galatasaray ile oynayan ve bu maçta 1-1 berabere kalan Kayserispor, hafta sonuna kadar izinli.

Spor Toto Süper Ligi 2015-2016 sezonunun ilk yarısını 19 puanla 13. sırada tamamlayan Kayserispor, izine ayrıldı. İlk yarının son maçını Galatasaray ile oynayan ve bu maçta 1-1 berabere kalan Kayserispor, hafta sonuna kadar izinli.

Teknik Direktör Tolunay Hakkı Kafkas, 2 Ocak 2016 Cumartesi tarihine kadar tüm oyunculara ve takım elemanlarına izin verdi. Cumartesi günü ligin ikinci yarısı için Antalya'da toplanacak Kayserispor, 1 haftalık kamp yapacak. 

Hedefe ulaşmak için son 3 puan!

Antalya'nın Lara kentinde bulunan Otel Royal Holiday Palas'ta kamp yapacak Kayserispor, 1 haftalık kamp sonrasında Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 3.maçını oynamak üzere Ankara'ya gidecek. Etimesgut Belediyespor ile Ankara'da oynadıktan sonra Kayseri'ye dönecek olan Kayserispor,. ikinci yarı hazırlıklarına Kayseri'de devam edecek.

Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yıldız, "Ligin ilk yarısını sıkıntılar içerisinde olmamıza rağmen, istediğimiz noktada bitirdik. Gönül rahatlığı ile ligin ikinci yarısını düşüneceğiz. İkinci yarı için Antalya'da Cumartesi günü biraraya gelinecek. Saat 17.00'de toplanacak takım, ilk idmanını 18:00'de yapacak. 1 haftalık kamp sonrası önce Ankara, sonra Kayseri'ye gelerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Günün Önemli Haberleri