Kayseri Erciyesspor'u tapulu malı görüyor

Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, hem kendisini hem de Kayserispor Başkanı Recep Mamur'u şehrin delisi olarak lanse etti.

"Deliyiz"
Kayseri'de futbol yöneticiliği yapmanın zorluğundan bahseden ve "En büyük hatam 2006 yılında Kayseri Erciyesspor Başkanlığını kabul etmem" diyen Ziya Eren, hem kendisini hem de Kayserispor Başkanı Recep Mamur'u şehrin iki delisi olarak adlandırdı.

5 Kasım-Fenerbahçe Ajax maçı canlı yayın özetiUEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Ajax ile fenerbahçe karşı karşıya geliyor. İşte Fenerbahçe Ajax maçı canlı yayın özeti...

Kayseritempo.com'un haberine göre; "Ben olmazsam Erciyesspor diye birşey olmaz" şeklinde iddialı sözler sarfeden Ziya Eren, "Bu şehirde yöneticilik yapmak zor. Recep Mamur ile ben, şehrin iki delisiyiz. Bizler olmadığımız zaman kaç tane başkan geldi gitti, kaç genel kurullar yapıldı. Bir bakılsın. Sezon başı bende bırakabilirdim. 6 senedir bu takımı yönetiyorum, 6 senedir bir yenrden destek almıyorum. Güvendiğimiz dağlara kar yağdı" dedi.

5 Kasım-Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçının canlı yayınıBeşiktaş, 5 Kasım Perşembe günü Lokomotiv Moskova'yı Atatürk Olimpiyat stadında konuk edecek. İşte Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçının canlı yayını...

Birleştirme istemiş!
Geçen sezon devre arasında 2 takımı birleştirme fikri olduğunu, bunu sezon sonunda masaya yatırdığını ve proje ürettiğini de itiraf eden Ziya Eren, "Sezon sonunda çok güzel fikirle gittim. Çok güzel projem vardı. 2 takımı birleştirip sıkıntılı futbolcuları bir takımda toplamak, kalan sağları sağlam takımda toplayıp yolumuza devam etmekti. Çok beğenildi, övgüler verildi. Ama orada kaldı" görüşünde bulundu.

Kayseri Erciyesspor başkanı çok dertliYaklaşık 10 yıldır Kayseri Erciyesspor Başkanlığı yapan Ziya Eren, rciyesspor Başkanı olmayı kabul etmesini bir hata olarak görüyor.

"Ben olmazsam"
Erciyesspor Başkanı Eren, kendisinin görevi ne zaman bırakacağı yönünde bir açıklama yapmazken, "Erciyesspor'a en uzun başkanlık yapan benim. Yöneticilik yapmak çok zor. Uzun yıllar yöneticilik yapan insan sayısı çok az. Kimsen yaran nerede demiyor. Herkes paran nerede diyor. Bu kulübe benden daha çok sahip çıkması gereken liderleri, kanaat önderleri var. Her konuşulduğunda lafla destek olduklarını söylediler. Memduh başkan dışında maçımıza gelen bir lider göremedim, olmadı. Bu takım, sahipsiz takım. Bu takımın başarılı olmasını kimse istemiyor. Ziya Eren olmadığı dakika Erciyesspor diye bir kulüp olmaz. Kapısına kilit vurulur" diye oldukça iddialı sözler sarfetti.

Erciyes'i yük görüyor!
Kayseri Erciyesspor'u dernekten çıkarıp şahsi tapulu malı yapmak isteyen Başkan Ziya Eren, Darıca Gençlerbirliği ile ilgili kendisine yöneltilen soruya "Kime ne? Alıyorsam kendi param ile alıyorum. En azından elime tapu geçer. Yıllarca Erciyesspor'u yönettim de ne oldu. Elime ne geçti. Başkanlık yaptıkça Erciyesspor, omuzda bir yüktür" diye ilginç bir yaklaşım gösterdi.

Günün Önemli Haberleri