Kayseri Erciyesspor başkanı çok dertli

Yaklaşık 10 yıldır Kayseri Erciyesspor Başkanlığı yapan Ziya Eren, rciyesspor Başkanı olmayı kabul etmesini bir hata olarak görüyor.

Yaklaşık 10 yıldır Kayseri Erciyesspor Başkanlığı yapan Ziya Eren, en büyük hatası olarak 2006'da Kayseri'ye geldiğinde Erciyesspor Başkanı olmayı kabul etmesi olarak gösterdi.  

Kayseritempo.com'da yayınlanan habere göre; Başkan Ziya Eren, "Erciyesspor başkanlığı döneminde yaptığım en büyük hata, 2006 yılında Kayseri'ye geldiğimde başkanlık teklifini kabul etmem oldu. O dönem, şehrin önde gelenleri ile yaptığım görüşme sonrasında başkanlık için evet cevabı vermem, yaptığım en büyük hata oldu" dedi.

Fenerbahçe Ajax maçını uydudan şifresiz veren kanallarAjax Fenerbahçe Maçını uydudan canlı olarak veren yabancı kanallar? Ajax Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar listesi.

"Ben olmazsam, kilit vurulur"
Başkan Eren, Kayseri Erciyesspor'un kendi eseri olduğunu dile getirerek, "Hiç bir dönemde heyecanımı yitirmedim. Ya layıkıyla yaparız ya da bırakıp gideriz. Hiç bir yerden destek alamıyoruz. Erciyesspor'a en uzun başkanlık yapan benim. Yöneticilik yapmak çok zor. Uzun yıllar yöneticilik yapan insan sayısı çok az. Kimsen yaran nerede demiyor. Herkes paran nerede diyor. Bu kulübe benden daha çok sahip çıkması gereken liderleri, kanaat önderleri var. Her konuşulduğunda lafla destek olduklarını söylediler. Memduh başkan dışında maçımıza gelen bir lider göremedim, olmadı. Bu takım, sahipsiz takım. Bu takımın başarılı olmasını kimse istemiyor. Konuşunca bir yere varamıyoruz. Hiçbir zaman kendimi farklı göstermek istemiyorum ama Ziya Eren olmadığı dakika Erciyesspor diye bir kulüp olmaz. Kapısına kilit vurulur. Ucuz delikanlılık yapmak isteyen, sağda solda konuşmak isteyen varsa, çıksınlar konuşsunlar. Biz de cevabını verelim. Klavye delikanlılığı ile takım yönetilmez" ifadelerini paylaştı.

Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı şifreli mi şifresiz mi?Beşiktaş ile Lokomotiv Moskova karşı karşıya gelecek. Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı şifreli kanaldan mı yoksa şifresiz kanaldan mı yayınlanacak?

"Babam yanılttı"
Geçen sene Kayseri Erciyesspor'da görev alan teknik direktörler hakkındaki görüşlerini de paylaşan Ziya Eren, "Bülent Korkmaz ile başarılı olabilmek için yola çıktık. Ancak geçmişteki Bülent ile bizdeki Bülent, aynı başarıyı gösteremedi. Hoca kadar, hocanın yardımcıları da çok önemlidir. Ama olmadı. Yolumuzu ayırdık. Sonrasında Uğur Tütüneker geldi. 5 hafta sonra kendisi istifa ederek gitmek istedi biz de kabul ettik. Yoksa biz, göndermedik. Mehmet Özdilek, geçen yılki yanılgılarımızdan birisidir. Özdilek konusunda babamın yanılgısına düştüm. Babam beni yanılttı. Babam, "Oğlum birşeyi bilmiyorsan, en pahalısını al" der. O günkü şartlarda en pahalısı Mehmet Özdilek idi. Takımın menfaatine olsun, en doğrusu olsun diye yaptık ama bize pahalıya mâloldu" yorumunda bulundu.

Günün Önemli Haberleri