Kahramanlı'dan hodri meydan

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, sonunda patladı.

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, ''Kulübü almak isteyen varsa vermeyen namerttir. Almayan da namerttir'' dedi.

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, sonunda patladı. Başkan Ali Kahramanlı, Spor33.com editörü Volkan Toslak'a özel açıklamalarda bulundu. Kahramanlı, Mersin İdman Yurdu Denetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Öztürk ve Denetim kurulu üyelerinin hesapları istemesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"HESAPLARIMIZ ŞEFFAF"
Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, "Buyursunlar gelsinler incelesinler. Hesaplarımız açık ve net. Öncelikle resmi yazılarını yazsınlar sonra da gelsinler ne istiyorlarsa incelesinler. Mali müşavirlerimiz orada. Bizim hesap veremeyeceğimiz kimse yok" dedi.

"ALMAYAN NAMERTTİR"
Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, "Zor bir süreçten geçerken kulüple ilgili yapılan şeyler hoş değil. Kulübü almak isteyen varsa gelsin verelim. Kulübü vermeyende almayanda namerttir. Bu zor dönemde kapalı kapılar ardından iş çevirmek yakışmıyor. Ben yine diyorum hodri meydan. Buyursun kim almak isterse verelim" dedi.

"HERKES TAKIMA SAHİP ÇIKACAK"
Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, önümüzdeki günlerde Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile bir araya geleceklerini belirtti. Kahramanlı, "Biz takıma her zaman sahip çıktık. Valimizle de bu konuda görüşeceğiz. Ben bütün odaların, iş adamlarının takıma sahip çıkmasını istiyorum. Hep beraber birlik olacaksa Ali Kahramanlı yine var. Ama kimse geriye çekilmesin. Bugüne kadar kimse yanımızda olmadı. Artık herkes üzerine düşen görevi yapması lazım" dedi.


Volkan Toslak / Mersin / Özel

Günün Önemli Haberleri