İzmir Tenis Turnuvası bugün başladı
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 16 Yaş Türkiye Tenis Şampiyonası, Kültürpark Tenis Kulübü'nde başladı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi 16 Yaş Türkiye Tenis Şampiyonası, Kültürpark Tenis Kulübü'nde başladı.
Şampiyonanın ilk vuruşunu yapan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sırrı Aydoğan, ilk kez bir belediye adına Türkiye Şampiyonası düzenlendiğini vurgulayarak, amatör sporlara önem verdiklerini ve sporcuları destekledikleri kaydetti.
İzmir'in teniste hak ettiği yerde olmadığını ifade eden Aydoğan, ''UNIVERSIADE organizasyonuyla birlikte tesisleşme adına ciddi adımlar attık. Kentimizde önemli şampiyonalar düzenledik. İzmir'in önümüzdeki süreçte teniste ileri noktalara geleceğine inanıyorum''dedi.
Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Ilgazlı ise bu önemli organizasyonun gerçekleştirilmesine katkı sağlayan ve şampiyonaya adını veren İzmir Büyükşehir Belediyesinin diğer belediyelere örnek olmasını diledi.
Toplam 64 sporcunun mücadele edeceği şampiyona, 14 Ağustosta sona erecek.