İlhan Cavcav'ın şampiyonluk kehaneti F.Bahçeliler'i kızdırdı

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında geçen şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, futbol gündemine ilişkin A Spor’a çok önemli ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ile çalışmak istediğine değinen Cavcav, uzun süredir sürdürdüğü başkanlık görevi ile ilgili olarak ise "Artık çok yoruldum görevi bırakabilirim." dedi.

"RIZA ÇOK BAŞARILI VE EFENDİ"

Rıza Çalımbay bana göre çok başarılı, çok efendi ama bir türlü onunla çalışmak kısmet olmadı. İnşallah en kısa zamanda da Rıza'yla da çalışmak isterim. İnşallah onun yine Kasımpaşa'da da başarılı olmasını canı gönülden arzu ediyorum. İsmail Kartal'a üzüldüm, gitti Eskişehirspor'a; Fenerbahçe'de daha olgun bir takımdı ama Eskişehir'de de başarılı olamadı, yazık oldu.

Galatasaray'ı yakan büyük ihmal

"ÜZÜLMEZ İLE 5 DAKİKADA ANLAŞTIK"

Ben, İbrahim Üzülmez'i getirdim. Bütün yöneticiler 'Olmaz' dediler, ben 'Yok kardeşim ben bu adama inanıyorum' dedim. Çağırdım, kendisiyle konuştum, 5 dakikada da anlaşma yaptım. Verdiğim parayı da söylesem ayıp olur.

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLUR

Son olarak Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında geçen şampiyonluk yarışını da değerlendiren Cavcav, ''Ben, Beşiktaş şampiyon olur diye düşünüyorum'' dedi.

F.BAHÇELİLER İSYAN ETTİ

Fenerbahçeli taraftarlar, Cavcav'ın yaptığı bu açıklamaların ardından sosyal medyadan tecrübeli başkana yönelik sert yorumlarda bulundu.

Taraftarlar, Beşiktaş ile maçı kalmayan Ankara ekibinin siyah-beyazlıları şampiyon yapmak için Fenerbahçe'ye çelme takmak istediği yönünde görüş belirttiler.

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği ligin 33. haftasında karşı karşıya gelecek.

Günün Önemli Haberleri