Heinze oynamak istediği ülkeyi söyledi

Fransa'da Lig Kupası'nı kazanan ve şampiyonluk iddiasını sürdüren Marsilya'nın savunma oyuncusu İtalya'da oynamak istediğin açıkladı

Olimpik Marsilya'nın savunma oyuncusu Gabriel Heinze, Serie A'da oynama arzusuyla yanıp tutuştuğunu açıklayarak sezon sonunda Stade Velodrome'dan ayrılma sinyalleri verdi.

33 yaşındaki oyuncunun ismi sezon sonunda kadrosunu güçlendirme çalışmaları içindeki Juventus ile anılıyor. Olimpik Marsilya ile sözleşmesi 2012'ye kadar devam etmesine rağmen, daha önce Manchester United ve Real Madrid formaları giyen oyuncu teklif gelmesi durumunda İtalya'ya gitmeye açık.

L'Equipe'e konuşan futbolcu, "Marsilya'da kalma şansım az. Juventus büyük bir kulüp ve eğer İtalya'da da oynarsan kariyerimi mükemmelleştiririm. Serie A'da oynamaya iki kez yaklaştım. Üçüncü bir teklif gelip gelmeyeceğini göreceğiz," dedi.

Lig Kupası şampiyonları Pazar günü Auxerre ile karşılaşacaklar. Kazanmaları durumunda Didier Deschamps'ın takımı liderliğe yükselme şansına sahip.

Günün Önemli Haberleri