Hamza Hamzaoğlu'nun G.Saray'ı enlerle dolu bir galibiyet aldı
Hamza Hamzaoğlu'nun G.Saray'ı Akhisar karşısında enlerle dolu bir galibiyet aldı.
Galatasaray, Akhisar Belediyespor'u 2-1 mağlup ederken futbolu ile fark yarattı. Rakibi ısıran, önde pres yapan, kanatları kullanıp özgüveni yerine gelen bir G.Saray sahada idi.
Kısaca 2 hafta önceki Prandelli dönemi ile önceki gece sahaya çıkan G.Saray arasında uçurum vardı. Hürriyet'in haberine göre; Hamzaoğlu'nun Aslan'ı başarılı futbolu ve elde ettiği istatistikle Prandelli dönemini ilk maçtan sollarken, 'en'lerle dolu bir galibiyet aldı.
3 İSABETLİ ŞUTUN 2'Sİ GOL OLDU
- Cimbom, 467 pas yaparken bunların 399'u isabetli oldu. Rakip ceza sahasına 20 orta kesen Galatasaray 6 isabetle son zamanların en iyi istatistiğine imza attı.
- Sarı kırmızılılar, Akhisar kalesini tam 15 kez yoklarken çekilen şutların 3'ü isabetli oldu ve bunların 2'si de gol oldu. Gol olmayan tek şut Umut Bulut'un idi.
- Sneijder, Akhisar maçında 4 kez şut çekti... Hollandalı yıldız bu istatistik ile Kasımpaşalı Adem'i geçip 43 şut ile ligin en fazla rakip kaleye şut çeken ismi oldu.
- Bu sezon 24 kez ofsayta düşen Burak Yılmaz, ilk kez ofsayta düşmeden bir 90 dakika bitirdi. 62 kez topla buluşan Burak, yüzde 85 başarılı pas yüzdesi ile oynadı.
- Prandelli'nin 'gitsin' dediği Bruma maçın yıldızlarındandı. 76 kez topla buluştu ve 56 isabetli pas atarak yüzde 85 isabet yüzdesine ulaştı. 10917 metre de koştu.
- Cesare Prandelli döneminde adeta unutulan Emre Çolak, Melo'nun formasını zorladı. Emre, Akhisar'a karşı yüzde 94 pas yüzdesi ile oynadı.
- İtalyan teknik adam Prandelli ile çıktığı son 5 maç maçta 49 şut atabilen Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu ile çıktığı 2 maçta tam 41 şut attı.
- Selçuk bu yıl ilk 45'lerdeen fazla 3 kez top kapabilmişti. Dün gece 45 dakikada rakipten 6 kez top kaptı. Selçuk İnan, 11100 metre ile sahanın en çok koşan ismi idi.