Hamit transferinde sıcak gelişme!
Galatasaray'ın transfer gündemindeki milli futbolcunun menajeri Reza Fazeli, İstanbul'a geldi.
Fazeli, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Şu anda İstanbul'dayım. Görüşmelerimiz devam ediyor. Hafta sonuna kadar bir sonuca ulaşırız" dedi.
Transfer bu hafta içerisinde bitebilir
Sarı kırmızılı yetkililere yakın kaynaklar da Hamit Altıntop'un Galatasaray'a transferinin bu hafta içerisinde sonuçlanacağını söyledi.
Hamit Altıntop, daha çok maç yapmak istediğini belirterek, "Ülkemde top oynamak isterim" demişti.
Chivu gelecek hafta sonuçlanacak
Galatasaray'ın transfer çalışmalarındaki hareketlilik bununla da sınırnlı değil, İtalya'nın Inter takımıyla sözleşme yenilemeyen Chivu'nin da önümüzdeki hafta Galatasaray'la anlaşma yapabileceği belirtildi.
Inter'le olan sözleşmesi sona eren Chivu'nun menajeri Becali, Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada "Fatih Terim isterse bu transfer olur" demişti.
3 yıllık sözleşme istiyor
Transferi gerçekleşirse Galatasaray, Chivu için bonservis ücreti ödemeyecek. Romen oyuncu sarı kırmızılı takımla 3 yıllık kontrat yapmak istiyor.