Gaziantepspor'da Ordu alarmı

Gaziantepspor'da pazar günü oynanacak olan Ordu maçı için alarm verildi.

Antalya'da hazırlıklarına ara vermeden devam eden Gaziantepspor'da teknik heyet kara kara düşünmeye başladı.
 
 
Cezalı olan Dany ve Karcemarskas dışında son olarak Muhammet ve Orhan'ın da sakatlanması kırmızı-siyahlı takımda moralleri alt üst etti. 
 

Hikmet Karaman, Pazar günü oynanacak olan Ordu maçında cezalı olan Karce, Dany ile sakat olan Mahmut, Kerim Zengin dışında önceki gün oynanan hazırlık maçında Muhammet ve Orhan'ın oynamayacak olması sonrası sıkıntıya girdi.

Sakatlar: Muhammet, Orhan, Kerim Zengin, Mahmut, Serdar (maç saatinde belli olacak)

Cezalılar: Karcemarskas, Dany

SINIRDAKİLERE UYARI

Ligde zor günler geçiren Gaziantepspor'da sınırda bulunan futbolculara uyarı geldi.

Ordu maçı öncesi cezalı ve sakatların çok olması nedeniyle sıkıntı yaşayan teknik ekip sınırda olan Binya, Popov ve Cenk'i uyardı. Zor maçlar öncesi başka eksik vermek istemeyen kırmızı-siyahlılar bu üç futbolcunun kart görmemeleri konusunda dikkatini çekti.

Ali Budak Gaziantep27 Gazetesi

Günün Önemli Haberleri