Galatasaray’da sular durulmuyor
Galatasaray'da Bülent Tulun kulüp içinde kriz yaratmaya devam ediyor.
Galatasaray'da Bülent Tulun kulüp içinde kriz yaratmaya devam ediyor. Sağlam bir kaynaktan alınan bilgiye göre; başkan Ünal Aysal, Bülent Tulun'u Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu konumuna atadı ve bu görevi başarıyla sürdüren Ali Dürüst'ü bir nevi ikinci plana atmış oldu.
Fotospor'un haberine göre ; Bu duruma çok kızan ve bozulan Ali Dürüst, transfer çalışmalarını yarıda bırakarak, Bordum'a tatile gitti. Başkan Ünal Aysal'ın yaptığı bu görev değişikliğinin ardından Tulun'un transfer görüşmeleri yapmak için İtalya'ya gittiği iddia edildi.
Fatih Terim nasıl tepki verecek?
Bülent Tulun, geçtiğimiz yıl sezon başında ve ortasında Fatih Terim ile burun buruna gelmiş, hatta Terim'in henüz sezon başında istifadan döndüğü basına sızmıştı.
Bülent Tulun ile sorun yaşadığı herkes tarafından bilinen Fatih Terim'in ise bu duruma nasıl tepki göstereceği merak konusu.
Ünal Aysal, Bülent Tulun'dan vazgeçmiyor
Fatih Terim ile kendisini karşı karşıya getirmesine rağmen Bülent Tulun'dan vazgeçmeyen Ünal Aysal'ın bu tutumu kulüp içinde de huzursuzluk yarattığı belirtildi. Ünal Aysal'ın şirketinde başkan danışmanı olarak çalışan, Bülent Tulun'un, aynı zamanda Akmerkez'deki ofisinin de Ünal Aysal'a ait olduğu biliniyor.