Galatasaray'da çatlak var!

Galatasaray'da kapalı kapılar ardında yönetim içinde yaşanan anlaşmazlıklar kaldığı yerden devam ediyor.

Ordu deplasmanına 2.Başkan Ali Dürüst’ün gitmemesi herkes tarafından merak edilen konu haline geldi.

Galatasaray ikinci başkanı Ali Dürüst'ün Orduspor deplasmanına gitmemesinin ardında yatan sebep ortaya çıktı. Bu önemli sebebin Lütfi Arıboğan olduğu iddia edildi. Ali Dürüst Lütfi Arıboğan'ın hem Fatih Terim'in hem de yönetimin üzerine gelmesine karşı çıktı ve tepkisini Ünal Aysal'a gösterdi.

Bu iddialarla ilgili ise bugün Star Gazetesi'nde bir haber yayınlandı. Olayın perde arkasını anlatan haberde Arıboğan'ın Galatasaray kulübünde maaş alacak şekilde göreve başlayabilmesi için Sportif AŞ. yönetim kurulunda bu kararın onaylanması ve imzalanması şart olduğu anlatıldı. Bu konuda 2.Başkan Ali Dürüst'ün sert muhalefetinin olduğu Başkan Aysal ile ikilinin arasının da bu nedenle açıldığı belirtildi.

Başkan Ünal Aysal’ın son olarak Lütfü Arıboğan’ın CEO olarak işe başlamasını imzalaması için Sportif AŞ. yönetim kurulu toplantısının dışında Ali Dürüst ile özel olarak görüşerek, “Ali bey imzalamanı ve onay vermeni istiyorum” dediği ancak ikilinin yine uzlaşamadıkları öğrenildi.

Dürüst’ün kalemi masaya bırakarak çıktığı, Arıboğan konusuna destek vermeyeceğini açıkça ifade ettiği belirtildi. Şimdi Aysal bu krizi çözebilmek için çözüm arıyor.
Günün Önemli Haberleri