Florya’da <font color='#FF0000'>Oğulcan zirvesi</font>

Yabancı kontenjanı nedeniyle yerli oyuncu takviyesi yapmak isteyen G.Saray’ın hedefinde Bursaspor’dan Oğulcan Çağlayan var.

Inter ve Ajax gibi devlerin listesinde olan genç oyuncunun babası ile Florya’da görüşen Fatih Terim, planlarını anlattı

17 yaşındaki oyuncu için Inter’in yanı sıra Norwich, Ajax ve Parma da devreye girerken oyuncunun amatör olması ve aynı zamanda milli takımda forma giymesinden dolayı ilginin arttığı öğrenildi.

BURSASPOR’UN 300 bin liralık yetiştirme bedeli nedeniyle profesyonel sözleşme imzalamadığı ve 6 ay sonra sadece yetiştirme parası verilerek serbest kalacak oyuncu için Fatih Terim de bizzat devrede... Webaslan’a göre genç oyuncunun babası ile Florya’da bir görüşme yapan Fatih Terim, hem şartları konuştu hem de Oğulcan ile ne kadar ilgilendiğini bir kez daha anlattı.
Günün Önemli Haberleri