Fikret Orman danışmanlık teklif etti

Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe'nin Fernandes ile ilgilendiği şeklinde çıkan haberler hakkında açıklamalarda bulundu..

Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe'nin Fernandes ile ilgilendiği şeklinde çıkan haberler ve Kartal Yuvaları mağazaları hakkında açıklamalarda bulundu..
 
 
HABER1903'ün haberine göre; Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın kendisine Kartal Yuvaları mağazaları için danışmalık teklifinde bulunduğunu dile getiren Abdullah Kiğılı; "Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşması öncesinde Beşiktaş Kulübü bizlere yemek verdi. Beşiktaş Kulübü'nün verdiği bu yemekte dostum, yakın arkadaşım olan Fikret Orman ile konuşurken Fenerbahçe ile anlaşman 19-20 Mayıs'ta bitiyorsa Kartal Yuvaları mağazalarına danışmanlık yapar mısın? diye teklifte bulundu. Beşiktaş yakın dostlarımızın bulunduğu bir kulüp. Bana ihtiyaç duyarlarsa gereken yardımı memnuniyetle yapacağımı söyledim." dedi.

-HİÇ KİMSEYLE İLGİLENMİYORUZ-
Basında yer alan Fernandes haberlerine de değinen Kiğılı; "Transferle uğraşacak durumumuz yok. Hiç kimseyle ne ilgileniyoruz ne de görüşüyoruz." ifadesini kullandı.

Günün Önemli Haberleri