Fener'in genç yıldızına teklif var

Fenerbahçe Ülker'in genç basketbol takımında yer alan Levent Yavuz'a, ABD'den davet geldi..

Fenerbahçe Ülker'in genç basketbol takımında yer alan Levent Yavuz'a, ABD'den NCAA Ligi takımlarından ''University of Louisiana Tech''den davet geldi.

Fenerbahçe Ülker'in genç takımında oynayan ve (A) takımla da idmanlara çıkan 1991 doğumlu ve 1.98 boyundaki Levent, önümüzdeki hafta ABD'ye gidecek ve basketbol hayatına burada devam edecek.

Las Vegas'da bir sene hazırlık okuyacak Levent'in aynı sezon Impact Basketball Academy kadrosunda yer alacağı, daha sonraki basketbol ve eğitim hayatına ise NCAA'in takımlarından ''University of Louisiana Tech''de devam edeceği bildirildi.

Levent Yavuz, Beko Basketbol Ligi ve ikinci ligden teklifler almasına karşın, eğitim ve basketbol kariyeri açısından ABD'den gelen daveti kabul ettiğini belirterek, gelişmesinde emeği olan Bahçeşehir Koleji, Ülkerspor ve Fenerbahçe Ülker'e teşekkür etti.

Bu arada, genç oyuncu Enes Kanter de eğitimini ve profesyonel basketbol hayatını ABD'de sürdürmek için Fenerbahçe Ülker'den ayrılmıştı.

Günün Önemli Haberleri