Fenerbahçe'nin 217 günlük hasreti sona erecek mi?

Fenerbahçe, deplasmanda en son 16 Eylül 2018’de Konyaspor’u yıkmış, 5. haftadaki maçta galibiyet golünü derbinin kahramanı Eljif Elmas atmıştı. Sarı-Lacivertliler yarın Alanya’da kazanıp hem alt taraftan uzaklaşmak hem de 217 günlük hasreti bitirmek istiyor.

Yer Konya, tarih 16 Eylül 2018... Fenerbahçe zorlu deplasmanda tek golle kazanıyor. Sarı-Lacivertliler o günden bu yana ise ligde hiçbir dış saha mücadelesinde galip gelemiyor.

PATLAMA MAÇI OLARAK GÖRÜYORLAR

Teknik direktör Ersun Yanal ve öğrencileri, yarınki Alanya deplasmanını; patlama maçı olarak görüyor. Ligde tam 217 gündür dış sahada galibiyete hasret olan Fenerbahçe, kazanması halinde hem kötü seriyi bozacak hem de rahat bir nefes alacak. Son 6 haftaya girilirken, Alanyaspor’u yıkıp puanını 36’ya çıkartmanın hesaplarını yapan Sarı-Lacivertliler, alt taraftan artık uzaklaşmak istiyor.

KAZANAMADI AMA PES ETMEDİ

Fenerbahçe, 5. haftadaki Konyaspor galibiyetinden sonra çıktığı 11 deplasmanda 5 yenilgi aldı, 6 da beraberlik elde etti. Ancak bu maçların arasında unutulmaz Galatasaray ve Beşiktaş derbileri de var. Türk Telekom’da 2-0’dan 2-2’yi bulan Kanarya, Vodafone Park’ta ise ilk yarıda 3-0 geriye düşmesine rağmen pes etmeyip karşılaşmayı 3-3 bitirmişti.

Günün Önemli Haberleri