Fenerbahçe'den dünya rekoru

Euroleague yönetimi, Fenerbahçe - Real Madrid maçının tam 201 ülke ve bölgede canlı olarak yayınlanacağını ve bu rakamın dünya rekoru olacağını duyurdu.

Fenerbahçe - Real Madrid maçı ile bir dünya rekoru kırılacak. Eurolague yönetimi resmi internet sitesinden bir açıklama yaparak Ülker Arena'da oynanacak Fenerbahçe - Real Madrid maçının tam 201 ülke ve bölgeden canlı olarak yayınlanacağını duyurdu.

Açıklamada Fenerbahçe - Real Madrid maçının 201 farklı coğrafyada yayınlanan ilk Euroleague maçı olduğuna vurgu yapılarak, rekorun geliştirildiği ifade edildi.

Derbideki o pankart için suç duyurusu!

Daha önceki rekor iki İspanyol devi, Barcelona ve Real Madrid arasında oynanan maçta kırılmıştı. Potadaki El Clasico'nun o dönem 200 farklı ülke ve bölgede naklen canlı olarak yayınlandığı kaydedildi.

Bilindiği üzere Fenerbahçe ile Real Madrid Final-Four adayları arasında üst sıralarda yer alıyor. İki ekip geçtiğimiz sezon son 8'de eşleşmiş ve Fenerbahçe, seriyi 3-0 geçerek Almanya'nın Berlin kentinde düzenlenen Final-Four organizasyonunda yer almaya hak kazanmıştı.

Günün Önemli Haberleri