Fenerbahçe'den Braga'ya Lokomotiv tarifesi

Vitor Pereira, oyuncularıyla yaptığı toplantıda Portekiz ekibini nasıl yıkacaklarını anlattı.

UEFA Avrupa Ligi’nde 2. turda Lokomotiv Moskova’yı saf dışı bırakan Fenerbahçe, benzer bir anlayışla Braga’nın karşısında olacak.

Başarılı hoca, “Lokomotiv maçında olduğu gibi Kadıköy'de farklı bir skorla kazanırsak, rövanş kolay geçecektir. Evimizde kesinlikle gol yememeliyiz” dedi.

Fanatik'in haberine göre; Teknik direktör Vitor Pereira, Ruslar’a uyguladıkları taktiği tekrarlamaya hazırlanıyor. Öğrencileriyle bir görüşme gerçekleştiren Portekizli çalıştırıcı, “Elemeli maçlarda ilk karşılaşmaların önemi büyüktür. Özellikle evimizde kesinlikle gol yememeliyiz. Kadıköy’de farklı bir skorla galip gelirsek, rövanş öncesi yine büyük bir moral ve güç yakalarız. Bunu Lokomotiv Moskova karşısında gördük. İyi bir iç saha maçı sonrası deplasmandaki mücadele daha kolay geçecektir. 90 dakika boyunca kesinlikle oyun disiplininden kopmamalıyız” ifadesini kullandı.

Fenerbahçe Braga maçı 10 Mart 2016 kanal bilgisi

‘Avrupa da önemli lig de’

Genel gidişatla ilgili kısa bir değerlendirmede de bulunan Pereira, “Hem Türkiye hem de Avrupa’da bu sezon Fenerbahçe camiasının beklentilerine karşılık vermek istiyoruz. Braga’yı elersek çeyrek finale çıkacağız ve hedefe bir adım daha yaklaşacağız. Her maçı aynı düşünüyoruz. Bizim için her kulvar önemli” dedi.

Fenerbahçe 6’da 5 yaptı

Kanarya geçtiğimiz haftaya farklı bıranşlarda aldığı galibiyetlerle damgasını vurdu. Futbol takımı Akhisar’ı deplasmanda 3-0 yenip, zirve yarışını sürdürürken basket takımı THY Euroleague’de Kızılyıldız’ı yenip grup liderliğine devam etti.

Erkek Voleybol’da Beşiktaş’ı 3-0 mağlup eden Sarı-Lacivertli ekip, Bayanlar Voleybol’da ise Halkbank’ı 3-0’la geçerek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. En önemli başarı bayan basketbolda yaşandı. Türkiye Kupası finalinde Galatasaray’ı yenen Potanın Perileri, 11. kupayı müzesine götürdü. Haftanın tek kaybedeni Banvit’e 75-76’lık skorla Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’ydı.

Günün Önemli Haberleri