Fenerbahçe'de yenilenen tüzük kabul edildi
Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği'nin yenilenen tüzüğü kabul edildi
Dev ekranlara yansıtılan her maddeyle ilgili yapılan oylama öncesinde, yazılı başvuruyla başkanlık divanına konuşma talebinde bulunan üyelere söz hakkı verildi. Genel Kurul Divan Başkanı Vefa Küçük, tüzük maddelerinin okunmasından önce yaptığı değerlendirmede, “Üyeleri üzerinde güneş batmayan tek spor kulübü inşallah Fenerbahçe olacaktır” dedi.
Başkan Aziz Yıldırım’ın üye sayısını artırmak için hedeflediği “Bir milyon üye” projesi doğrultusunda, temsilci üyelik kavramı sarı-lacivertlilerin yeni tüzüğünde yer aldı. Kulübe üye olmak isteyen, ancak giriş ücretinin tamamını ödemekte güçlük çekebilecek olanların kulüple üyelik bağı kurmasında kolaylık sağlanması ve üye sayısının arttırılması amacıyla tüzükte temsilci üyelik düzenlemesi yapıldı.
Şubeler hakkında düzenlemeler yapılarak hazırlanan yeni tüzükte, geçici maddelerde belirtilen şahıslara belirli bir süre ile sınırlı olarak üye olabilme imkanı veren düzenlemeler de bulunuyor.