Fenerbahçe'de teknik heyet antrenmanı izleyerek veri topladı
Fenerbahçe'de teknik heyet özel bir kamera yardımı ile antrenmanı izleyerek veri topladı.
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana milli takımlarda bulunan futbolcuların yanı sıra sakatlıkları bulunan ve özel çalışmalar yapan 8 futbolcu katılmadı.
5 FUTBOLCU TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI
Dirk Kuyt, Raul Meireles, Diego Ribas, Pierre Webo, Hasan Ali Kaldırım, Selçuk Şahin, Hakan Çinemre ve Muhammed Akarslan, yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda istasyon çalışmaları yaptı. Sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu takımdan ayrı koştu, Egemen Korkmaz, Serdar Kesimal, kaleci Mert Günok ve Mehmet Topuz salonda kuvvet çalışmaları yaptı. Serdar Kesimal daha sonra özel bir maske takarak koştu. Fenerbahçe, Bursaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
ANTRENMANA KAMERALI TAKİP
Bu arada, sarı-lacivertli takımın antrenmanında helikopter kameralı takiple yeni bir sistem uygulanmaya başlandı. Oyuncuların performanslarının takibi için bütün çalışma havadan görüntülendi. Kameranın görünümü dün gece 67P/Churyumov-Gerasimenko adlı kuyruklu yıldıza iniş yapan Philae'yı andırdı.
Teknik heyet gerekli verileri aldıktan sonra toplanan verilerin arşivleneceği, uzmanlar eşliğinde hazırlanarak antrenman bilimine yardımcı olabilmesi amacıyla akademik bir sunum haline getirileceği ifade edildi.