Fenerbahçe'de şok gelişme!
Trabzonspor ile pazar günü çok önemli bir maça çıkacak olan Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı..
Dünkü antrenmanda sağ arka alt adalesinde ağrı hissettiği için antrenmanı tedbir amaçlı yarıda bırakan Emre'nin bugünkü antrenmanın tamamında takımla çalıştığı açıklanmıştı.
Samsunspor ile yapılan kupa, Bursaspor ile yapılan lig maçlarında kadroya alınmayan Gökhan Gönül ise Trabzonspor maçının kadrosunda yer aldı.
Kocaman, Emre'nin dışında Semih Şentürk, Bilica, Gökay Iravul ile tedavi süreçleri devam eden Sezer Öztürk ve Özgür Çek'i de Trabzonspor maçının kadrosuna almadı.
Aykut Kocaman ile bir süredir sorunlar yaşadığı spor kamuoyunda sık sık yer alan Emre Belözoğlu yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde "Aykut hoca ile aramızda bir duvar var. En son sözleşme uzattığında kendisini kutladım. O andan bu yana tek kelime konuşmadık. Kritik Bursa maçında yedek kaldıktan sonra Trabzon'da da yedek kalsam hiç şaşırmam." ifadelerini kullanmıştı.
-19 kişilik kadro-
Kulübün internet sitesinde açıklanan 19 kişilik Trabzonspor maçı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Serdar Kesimal, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Alex de Souza, Özer Hurmacı, Caner Erkin, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Miroslav Stoch, Issiar Dia, Moussa Sow ve Henri Bienvenu.
-Muhtemel 11-
Fenerbahçe'nin yarınki maçta şu muhtemel 11 ile sahaya çıkması bekleniyor:
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün (Serdar Kesimal), Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Cristian, Stoch, Alex, Sow.
Fenerbahçe kafilesi, özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Trabzon'a gidecek.