Fenerbahçe'de Mert Günok şoku
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de yarın Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı olarak yapılan çalışmada futbolcuların, ısınma bölümünün ardından 3 grup halinde 5'e 2 pas ve taktik çalışmalar gerçekleştirdikleri aktarıldı.
Sarı-lacivertli ekipte, Senegal Milli Takımı'nda bulunan Issiar Dia ve Moussa Sow, sakatlıkları nedeniyle de Emre Belözoğlu ile Mert Günok çalışmada yer almadılar. Bugün çekilen MR sonucunda Mert Günok'un kasık bölgesinde 1. derece yırtık tespit edildiği duyuruldu.
Ayrıca, sakatlığı bulunan isimlerden Selçuk Şahin'in ise çalışmalarını bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile birlikte sürdürdüğü ifade edildi.
Fenerbahçe takımı, antrenmanın ardından tesislerde kampa girdi.