Fenerbahçe taraftarına müjde

Kayserispor-Fenerbahçe maçı için Kayserispor Yönetimi, misafir takım taraftarına ek tribün tahsis etti.

Pazar günü Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanacak Kayserispor-Fenerbahçe maçı için Kayserispor Yönetimi, misafir takım taraftarına ek tribün tahsis etti. Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Kayserispor taraftarının stadı doldurmasını beklediklerini ifade ederek önemli açıklamalar yaptı.

Fener'e 7500 bilet
Kayserispor Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, "Pazar günü sahamızda önemli bir maça çıkacağız. bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Buna ihtiyacımız var. Bu önemli günde taraftarlarımızın bize destek olmalarını ve stadı doldurmalarını istiyoruz" dedi.  

Türkiye İzlanda maçı son dakika dakika canlı anlatımıTürkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi şifresiz kanalda?, Türkiye İzlanda maçı 13 Ekim Salı günü Torku Konya Arena Stadı'nda oynanacak. Saat 21.45'teki maç Show TV'den şifresiz olarak yayınlanacak.

Bilet fiyatları hakkında da konuşan Oğuz Ortaköylüoğlu, "Sezonluk kombinelerimiz 200 TL. Bir sezon boyunca Kayseri'de oynayacağımız bütün maçlarda geçerli olacak bu kombineler için taraftarımızındaha çok önem vermesini arzu ediyoruz. Bu maç için ise kale arkaları 50, doğu batı tribün için ise 100 TL bilet fiyatımız var. Misafir tribün biletini de 50 TL olarak belirledik. Ayrıca bu maçta Güney Üst tribününü de misafir takım taraftarına tahsis etme kararı aldık" dedi.  

Böylece 1500 kişilik misafir tribünü, 6000 daha artarak 7.500 kişilik kapasiteye çıkarılmış oldu. 

Erciyes taraftarı için..
Kayserispor Başkan Vekili Ortaköylüoğlu, Kayserispor-Fenerbahçe maçına Erciyesspor passoligi olan taraftarların da girişy yapabileceğini ifade ederek, "Bir şehrin iki güzide, iki kardeş kubülüyüz. Elbette Erciyesspor Passolig'i olan taraftarlarımız da bu maça girebilecek. Kendilerini Kayserispor'a destek olmaya davet ediyoruz. Kayseri'mizin, Kayserispor'umuzun birlik içerisinde başarıya giden yolda omuz omuza vermemiz gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu

Günün Önemli Haberleri