Fenerbahçe taraftarı Twitter'ı salladı

Fenerbahçe taraftarı sosyal medyada organize olarak yıkılmadık mesajı veriyor.

2011-2012 sezonun şampiyonluğunu son maçta ezeli rakibi Galatasaray'a kendi evinde kaybeden Fenerbahçe taraftarı sosyal medyada organize olarak yıkılmadık mesajı veriyor.


EN BÜYÜK DESTEK TARAFTARDAN

3 Temmuz'dan bu yana yaşadığı sorunlara rağmen iki kupada da final oynayan Fenerbahçe'nin bu mücadelesinde en büyük destekçisi sarı lacivertli taraftarlar oldu.

Özellikle sosyal medyada etkisini gösteren 12. güç bütün bir sezon boyunca takımlarının yanından bir an olsuna ayrılmadı.Şampiyonluğun kaybedildiği Galatasaray maçı sonrasında bile Twitter ve Facebook gibi sayfalarda etkisini gösteren sarı lacivertliler takdiri hak ediyor.

Bunun son örneği Twitter'da yer alan #YarinCubukluGunu ve#FenerbahceCumhuriyeti etiketleri.

Fenerbahçe taraftarları sosyal medyayı bu etiketle sallıyor... Ve takipçilerine yarın çubuklu formalarını giyip Fenerbahçe Cumhuriyeti'nin yıkılmadığını göstermelerini tavsiye ediyor..

Günün Önemli Haberleri