Fenerbahçe-Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe-Real Madrid ile Euroleague Final-Four ilk maçında karşı karşıya gelecek.

Bu yıl ülkemizde düzenlenecek Euroleague Final-Four heyecanına artık sayılı günler kaldı. Final-Four maç programı da netleşti.

Ülkemizi bu sezon Euroleague'de Fenerbahçe, Galatasaray, Anadolu Efes ve Darüşşafa Doğuştemsil etmişti. 4 ekipten Final-Four'a kalan tek takım Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe'de Final-Four'da Real Madrid ile eşleşti. Temsilcimiz rakibini saha ve seyirci avantajıyla yenerek adını finale yazdırmak istiyor.

MAÇ TRTSPOR'DAN ŞİFRESİZ YAYINLANACAK

Final-Four maç programı açıklandı. Temsilcimiz Fenerbahçe ile Real Madrid arasında oynanacak karşılaşma 19 MayısCuma günü saat 21: 30'da başlayacak. Dev karşılaşma TRTSpor'dan şifresiz olarak ve beIN SPORTS'dan şifreli olarak canlı yayınlanacak. Mücadeleyi TRT'nin yayınlayıp yayınlamayacağı henüz belli olmadı.

FENERBAHÇE PANATHINAIKOS'U 3-0'LA GEÇTİ

Temsilcimiz Fenerbahçe Eurolague'de normal sezonu 5. sırada bitirmiş ve play-off'da Yunan ekibi Panathinaikos ile eşleşmişti. Fenerbahçe Panatkinaikos'u 3-0 ile geçerek adını Final-Four'a yazdırmıştı.

Final-Four'un diğer karşılaşması ise Olimpiakos ve CSKA Moskova arasında oynanacak ve saat 18: 30'da başlayacak...

KAZANAN TAKIM FİNALE ÇIKACAK

Yarı final ve final maçı tek maç üzerinden oynanacak. Yarı finali kazanan takım direk finale çıkacak. Yenilen takım ise 3.lük maçına çıkacak.

Günün Önemli Haberleri