Fenerbahçe maçını heyecanla bekliyor

Gençlerbirliği ile anlaşarak Türkiye'ye geri dönen Selçuk Şahin, Ntvspor'a açıklamalarda bulundu...

İsviçre ikinci ligi takımlarından Wil'de 6 ay forma giydikten sonra Gençlerbirliği ile anlaşan Selçuk Şahin, sürecin çok hızlı geliştiğini söyledi.

Selçuk, ikinci yarıda 12 yıl oynadığı Fenerbahçe karşısına Gençlerbirliği formasıyla çıkacağı maç için şimdiden heyecanlandığını ifade etti. Süper Lig'in Avrupa'nın önde gelen liglerinden biri olduğunu söyleyen Selçuk, "Türkiye'den sonra İsviçre 2. Lig'i bizi tatmin etmedi. İsviçre'de güzel bir 6 ay geçerdim. Teklif gelince de devre arasında dönme kararı aldım" dedi.

Meğer Volkan Demirel forvet doğmuş!

Selçuk, "Yurtdışındayken de maçları izliyordum. Ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum. Fenerbahçe deplasmanına gideceğim. Kadıköy'de anılarım başka tabii ki. Başka formayla çıkacağım oraya bu kez ama yeni formamın da hakkını vermeye çalışacağım. En heyecanla beklediğim bir maç" diye konuştu. "

Ligin ilk haftasına ne kadar hazırım bilmiyorum" diyen tecrübeli futbolcu, "Sakatlık anlamında bir sıkıntım yok. Hocamız görev verirse oynarım" şeklinde konuştu.

Türkiye ligindeki kaosu da özlediğini kaydeden Selçuk Şahin; İsviçre için ise; "1-2 sene kalınabilecek güzel bir yer ama fazla kuralcı, Türk insanına göre değil" ifadelerini kullandı.

Günün Önemli Haberleri