Fenerbahçe Beşiktaş derbisini hangi hakem yönetecek?

Fenerbahçe – Beşiktaş derbisi için MHK, yoğun bir çalışma içinde.. Fenerbahçe Beşiktaş derbisi için üç aday ön plana çıktı..

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta sonu Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe – Beşiktaş derbisi için Merkez Hakem Kurulu (MHK), yoğun bir çalışma içinde..

Galatasaray – Trabzonspor maçında Deniz Ateş Bitnel'in hataları nedeniyle büyük eleştiri alan ve şoku atlatan MHK, derbi için 3 ismi masaya yatırdı.

Favori olarak Bülent Yıldırım'ın ismi ön plana çıktı. Geçen hafta Shakhtar Donetsk -Schalke 04 Avrupa Ligi maçını yöneten, hafta sonu dinlendirilen Hüseyin Göçek plase… Arsenal – Barcelona Şampiyonlar Ligi maçında dün akşam görev yapan Cüneyt Çakır ise sürpriz olarak yer alıyor.

Fenerbahçe derbi öncesi taraftarı uyardı


Bülent Yıldırım, en son Fenerbahçe'nin sahasında Kasımpaşa'yı 2-1, Beşiktaş'ın ise deplasmanda Kayserispor'u 2-1 mağlup ettiği maçlarda görev almıştı. Hüseyin Göçek ise Beşiktaş'ın Sivas'ı 2-0, Fenerbahçe'nin de deplasmanda Osmanlıspor'u 1-0 yendiği karşılaşmaları yönetmişti.

Avrupa'daki gururumuz Cüneyt Çakır ise Beşiktaş'ın Gaziantepspor'u 4-0, Fenerbahçe'nin de Medipol Başakşehir'i 1-0 yendiği mücadelelerde düdük çaldı.

Günün Önemli Haberleri