Fenerbahçe artık daha golcü

Sarı lacivertliler teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde ilk 6 haftada sergilediği performansla geçen sezonun üzerine çıktı.

Sarı lacivertliler teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde ilk 6 haftada sergilediği performansla geçen sezonun üzerine çıktı.

Ligin ilk 6 haftasını 5 galibiyetle geçen ve zirveye kurulan sarı lacivertli ekip geçtiğimiz sezonla karşılaştırıldığında da istatistiksel olarak çok daha başarılı bir performansa imza attı.

Lige Torku Konyaspor yenilgisi ile başlayan ancak art arda 5 galibiyete imza atarak, 15 puanlık müthiş bir grafik çizen Ersun Yanal'ın Fenerbahçesi, Aykut Kocaman'lı Fenerbahçe'yi de gerisinde bıraktı.

Kocaman'ın Fenerbahçesi geçtiğimiz yıl ilk 6 haftalık bölümde 2 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 9 puan toplamıştı.

Yanal'ın sarı kanaryası, Kocaman'ın takımını gol yollarında da solladı. Fenerbahçe geçen sezon 6 haftada 6 gol atıp kalesinde 4 gol görmüştü. Ersun Yanal'ın Fenerbahçesi ise 6 maçlık periyodda kaydettiği 16 golle ligin en golcü ekibi olurken, kalesinde 7 gole izin verdi.

Günün Önemli Haberleri