Fenerbahçe Amedspor maçı ne zaman? Tıkla öğren

Fenerbahçe Amedspor maçı ne zaman saat kaçta oynanacak? Fenerbahçe Amedspor maç detaylarını sizler için derledik. İşte Fenerbahçe Amedspor maçının tüm detayları...

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçı kapsamında Amedspor karşısına çıkıyor. İlk maçın Diyarbakır'da oynanacağı Amedspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'u eleyerek adından söz ettiren Amed Sportif Faaliyetler, çeyrek final kura çekimleri sonrası Fenerbahçe ile eşleşti. İki aşamalı oynanacak olan karşılaşmanın ilki, Diyarbakır Seyrantepe Diski Stadyumu'nda oynanacak.

Peki Amed Sportif Faaliyetler - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşma hakkında detaylı bilgiler...

FENERBAHÇE-AMEDSPOR KARŞILAŞMASI SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Bursaspor maçında yaşanan olaylar ve 'taraftarlarının ideolojik propaganda yapması' nedeniyle Amed Sportif Faaliyetler'e verilen, 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 20 bin TL para cezasının TFF Tahkim Kurulu tarafından onanması sonrası, karşılaşmanın Diyarbakır'da seyircisiz oynanması kararlaştırıldı.

AMED SPORTİF FAALİYETLER - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşması kapsamında oynanacak Amed Sportif Faaliyetler - Fenerbahçe maçı 9 Şubat Salı günü, saat 13:00'da A Haber kanalından canlı izlenebilecek. 

DENİZ NAKİ FENERBAHÇE KARŞISINDA OYNAYABİLECEK Mİ?

PFDK, Amed Sportif Faaliyetler futbolcusu Deniz Naki'ye, ideolojik propaganda yapması ve sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle 12 resmi müsabakadan men ve 19 bin 500 TL para cezası verdi. Deniz Naki bu ceza sonrası 10 Nisan 2016 tarihinde oynanacak Karagümrük maçına kadar forma giyemeyecek.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe’nin rakibi olan Amedspor, verilen cezaları protesto amacıyla maça çıkmayabilir.

Amedspor Başkanvekili Nurullah Edemen, Türkiye Futbol Federasyonu’nun verdiği seyircisiz oynama cezasını ve oyuncuları Deniz Naki’ye verilen 12 maçlık cezayı protesto etmek için Fenerbahçe maçına çıkmayabileceklerini söyledi.

Ne olmuştu?

Deplasmanda Bursaspor’u eleyerek bir üst tura yükselen ve Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde de Fenerbahçe’yle eşleşen Amedspor’a kura çekiminden birkaç saat sonra kendi sahasında bir maç seyircisiz oynama ve 20 bin TL para cezası verilmişti.

Cezaya gerekçe olarak da Amedspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda Başakşehir’le İstanbul’da oynadığı maçta taraftarların ‘Barikat burada dimdik ayakta’, ‘Her yer Sur, her yer direniş’, ‘Her yer Cizre, her yer direniş’, ‘Çocuklar ölmesin maça da gelsin” sloganları atması gösterilmişti.

Tartışmalar sürerken kulüp binasına polislerce baskın düzenlenmiş ve polis bilgisayarlara el koymuştu.

Amedspor Asbaşkanı Nurullah Edemen, konuyla ilgili, “Fenerbahçe ile eşleşmeseydik bu ceza verilmezdi. Rakibimizin belli olmasını beklediler. Maça çıkmayabiliriz” demişti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği de Amedspor’un deplasmanda 2-1 kazandığı Bursaspor maçı sonrası sosyal medyadan yaptığı açıklamalar nedeniyle kulübün oyuncusu Deniz Naki’yi Disiplin Kurulu’na sevk etmiş, Naki’ye 12 maç ceza verilmişti.

Günün Önemli Haberleri